Leta i den här bloggen

lördag 30 april 2011

The Valborg

Kl är 17:56 och jag är nöjd med The Valborg hittills. Träffat finfolket på Kafé Rost & deli som har fått hem italiensk glass, hängt hos Tuff-Karro som driver Buy my Outfit. Tjöffte ett aplångt halsband som hon har tillverkat dårå.
Och just som jag trodde att man nog inte längre kan "fynda" (alltså på riktigt) second hand, så - plötsligt händer det! Erikshjälpen, 65 spänn ... och den gnistrar också:

Ta dah!

Apropå blommor

... men mest ett irrelevant inlägg.
Cameron Diaz brukar få beröm för sina val av kläder, men 2004 (som sagt/skrivet - ett helt irrelevant inlägg) under en Oscarsgala och hamnade på diverse "sämst klädda-listor". Bilder av denna har hängt inne på min toalett sedan dess, och jag förstår fortfarande inte kritiken. Jag tycker att allt är fantastiskt med klänningen och dess innehaverska (lånerska?). Det slarviga håret, att den sitter konstigt över en ganska platt byst, färgerna - Allt!

... toaletten är för övrigt tapetserad med fina bilder.

Brudar med blommor på.

Apropå och sånt
... men klänningen var fin, även om det gick "sådär" med äktenskapet. 



onsdag 27 april 2011

Försöker bli som dom tuffaste.

Smarta är de också (jo, jag vet att båda är det). Hårfärgen (min nya) är dock nära ...

Idag ska jag in och jämföra mig med Marie. 

tisdag 26 april 2011

" I don't want to stand out, I just want to dress better than anyone else."

 Sådana underbara citat hittar man här

 "I'm not dependent on fashion - cause what I do is individual. No one else must like it".
" I don't always get them on straight, but there is beauty in imperfection." Säger den här donnan ang. hennes lösögonfransar.
Isabella Blow kunde också (såklart):
 
"When people talk about ‘style’ and ‘stylish’, they’re talking about trends.I think style is about a person recognising what their best features are and if your best feature is a waist, wear a fucking waist".
"If you don't wear lipstick I can't talk to you".

söndag 24 april 2011

Streetstyle Edsbyn vecka 16

Jojo. "Snygga - eller ni blir utan mat", löd ordern. Lydiga som vi är, var vi helt sonika snygga som attan.
  Jorå. Har man sanne fin hårfärg får man (undertecknad) vara med på flera bilder.

Och stilstudie på kärane hänne ra:

... såntere blir nå väsen på Magnus ...

lördag 23 april 2011

Cigaretter

Ungefär samtidigt som jag fick tanken att rökare tycktes vara en utdöende art, så ...



fredag 22 april 2011

Jag är så fin!

Äva (hon vars kalufs syns på bilden) sade för nån vecka sedan att hon skulle gå till frisören och färga håret aprikost.
Detta hände sig ungefär samtidigt som jag började känna att Rihannarött (Rihanna som för övrigt härmade mig och Josse) fanns överallt. Ett färgbyte blev ett måste. Ville inte bli mörkare, ultrablond och silvrigt är en utopi om håret ska sitta kvar på huvudet, brunt - näe, naturlig hårfärg - va?!, rosa - lite för mycket "peace and love" för en 40-åring. Återstod då att be Äva om härmningslov - och jag fick! Kontaktade Josse på Självfallet utan större förhoppning om att den rätta nyansen skulle kunna bli verklighet ...
... men stintan (Josse dårå) lyckades. Är för närvarande kär i min egen hårfärg, i Äva och i Josse. Den sistnämnda har för övrigt också bytt hårfärg ...

Om jag hade nån anledning att göra långnäsa mot nån, vore det på sin plats att skriva det under den här bilden. Jojo. Det är inte för inte som barn ibland frågar sina föräldrar om jag ÄR häxan Surtant.
Den här bilden försökte jag skriva ut innan jag cyklade till Självfallet. Det funkade inte, men det gjorde ju inget eftersom jag fick en skitfin hårfärg ju.
 Kanske till och med finare än den (söta) surpuppans?