Leta i den här bloggen

lördag 6 november 2010

Hartmans jobbigaste kund.

Jag är Hartmans jobbigaste kund, men de är professionella och visar inte med en min att så är fallet. Jag har letat bågar sedan Sundsvall brann. Nu har jag några skapliga att välja mellan. Begagnade som Hartman har rotat fram och ett par solbrillor från Lisa Larsson som kanske går att göra om till glasögon. 

De första är de jag nu använder när jag inte vill gissa mig fram. De köpte jag på Miss Ragtime, och upptäckte att jag plötsligt såg allt skarpt. Men mitt vänstra öga har börjat strejka och därför bara "funkar dem" för närvarande.

Det här är de jag vill göra brillor av, men eftersom jag köpte dem begagnade 1998 (före min tid I tell you), så fick de domen: "För sköra". (Underbettet och rockerlooken berodde bara på dagsformen).

De bruna bågarna (om det blir dessa ska jag ha svagt, brunt, tonat glas i dem) är från Lisa Larsson och har fått domen: "Det kanske går att göra glasögon av dem". Tomas och Tomas har röstat på dessa. Det väger tungt.

 
De gröna har fått några röster, och likaså de ... metalliga ... Det fanns ytterligare ett par, men de fick följande dom av Joel: "Du blev hängig i dem". Alltså - inte ens med som alternativ.

Nån som har nån åsikt i frågan och vill göra sin röst hörd? Det är hur som helst sannolikt att jag inom en snar framtid kommer att känna igen människor och vinka till de personer jag bör vinka till. Och ja - jag har fotat mig själv. Testa själva får ni se hur lätt det är. Höh!

8 kommentarer:

 1. De två sista är bäst. De gröna är läckra och de metalliga stör inte resten av din outfit. Annars skulle du kunna ha helt båglösa. Det blir nästan som att inte ha glasögon och på så sätt syns dina ögon. Båglöst är snyggt tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Jag röstar på de bruna, med tonat glas, till Hartmans besvärligaste och snyggaste kund!

  Vad kan man vinna i denna röst-tävling? En date med glasögonmodellen eller?

  M.K.

  SvaraRadera
 3. dom första tycker jag !!

  SvaraRadera
 4. Mäh! Alla svarar ju olika. Men tack! M.K. Daten är din. Slut på kvällsjobb fr.o.m. nu.

  SvaraRadera
 5. Robban Jeraeus6 november 2010 17:34

  Håller lite på den gröna. Här är ett tips på länk
  http://www.eoe-glasses.com/glasogonbagar/?source=webgains&siteid=84687

  SvaraRadera
 6. Härligt att få experthjälp. Bra (och otippad) länk.

  SvaraRadera
 7. De metalliska på sista bilden gillade jag mest. De låter dig komma fram mer!

  SvaraRadera
 8. De bruna solisarna och de gröna är klockrena! Passar din ansiktsform jättebra! De metalliga är för runda.. Blir lite intetsägande, tycker jag. Och sen undrar jag vad jag fick för ett konstigt telefonsamtal till jobbet förra fredagen? Jag hade så stressigt och bad henne snällt att ringa upp men det gjorde hon aldrig. Vad hade du nu kokat ihop? :P

  SvaraRadera