Leta i den här bloggen

måndag 12 september 2011

Rörd till tårar!

Parisresa, halsband eller en parfym - det är frågan. Oavsett vilket kan jag konstatera att facebook är bra och att människor är osannolikt snälla (... och att jag liknar en transvestit, och att transvestiter har god smak). Dessutom fyller min blogg ett år. Grattis, Dude'n!


Och man kan gratulera här dårå: http://www.urbanprincess.se/toplist

13 kommentarer:

 1. Men vart får Lagottomannen alla röster ifrån? Han har ju inte ens en blogg! Å int ä han då nån urbanprincess heller!

  SvaraRadera
 2. Jag är redo att ge upp och bli happy över smycken, alternativt en parfym.

  SvaraRadera
 3. Jag tyck han ä sjukt stilig jag.

  SvaraRadera
 4. Lagotto mannen är så sjukt såld på att bli en prinsessa så har skyr inga medel ( han fuskar näligen med att fixa en ny gateway eller vad det nu heter.. varje gång han röstar, på det visen kan han rösta på sej själv ( den självgoda fan).. Bara en liten Top note ang. röstning och fairplay i 2000- talet / Kicki.. mamma till Emelie Linder som jag har nominerat till samma tävling.

  SvaraRadera
 5. Kicki, känner du honom eller? Ganska kul om en kille blir prinsessa tycker jag.

  SvaraRadera
 6. Men Kicki, hur kan du veta det?
  Undrar en annan Kicki...

  SvaraRadera
 7. Men Kicki, sitter du här och fabulerar? Menar du på fullaste allvar att jag skulle ha "fixat en ny gateway" över 2400 gånger? Vad innebär det ens? Förklara gärna vad det betyder så man vet om du förstår vad det är du anklagar folk för. Du är ju ändå 38 år så det kan man väl begära?

  Naturligtvis så är det med hjälp av vänner, bekanta och deras bekanta etc. som jag får röster. Mest för att folk tycker att det är kul att härja lite med personer som tar sig själva på för stort allvar.


  Tack Lina för att du tipsade om Fru Åsentorps lilla påhopp.

  SvaraRadera
 8. Ja kära nån! Vad ska man säga?

  SvaraRadera
 9. Niklas, jag ber om ursäkt för mitt lilla påhopp, hoppas du godtar ursäkten. Vi har alla våra bra och mindre bra dagar. Sen hoppas jag på att trägen vinner... / Kicki

  SvaraRadera
 10. Här var det en debatt jag har missat ... Sanne ligger det till: Jag tävlar titt som tätt - om typ allt som de blanka, fina magasinen har att locka med. Denna gång tryckte jag på det magiska facebook-f:et med ett gensvar jag knappt trodde var möjligt för en kommuntant i Hälsinglands inland. Men jag kan ju inte bli annat än glad för engagemanget, så absolut ett tack till alla. Jag kommer inte att få fler röster än denne huv-man (Niklas?), och jag är happy för smycken. Mille Grazie!

  SvaraRadera
 11. En brasklapp bara: Reserverar mig för att "ta mig själv på stort allvar" ... ifall Niklas syftade på mói. Åtminstone när det gäller att "vara en prinsessa". Skulle däremot tycka att det var galet kul att få åka till Paris. / U-M

  SvaraRadera
 12. U-M, det var inte dig jag syftade på, du verkar vara en skön dam. Jag tänkte mer på den vanliga bloggstilen, "-Jag har lyckats ta på mig kläder och fotat mig själv med min telefon så ge mig uppmärksamhet". Den har man tröttnat lite på.

  Det är även därför jag valde en bild tagen vid Ljusnans strand i sommras. Längre från Stureplansgrejjen än så kommer man inte.

  Lycka till U-M

  SvaraRadera
 13. Åh! En strand i Hälsingland dessutom. Bra där! (och ha en fin Parisvistelse)/ U-M

  SvaraRadera