Leta i den här bloggen

onsdag 13 juni 2012

I en loge i Jättendal!

Återigen - det är i Hälsingland det händer. I norra Hälsingland finns det en extravagant konstnärinna, make up-artist (och alla andra balla titlar) vid namn Petra Shara Stoor. Hon är exakt så här het och stentuff:
Puh! ... Kolla in Petras konst här. Men vadå "i en loge i Jättendal" undrar ni nu. Jo, i sommar kommer det att vankas FASHION BIG TIME ... just i en loge i Jättendal. Tidlösa, dramatiska draperingar står på schemat.
För människor som i denna värld full av orättvisa har förmågan att sy finns det den 23 - 26 juli ett erbjudande om en "Advanced Draping & Costume Making Course". Lyssna på den va! Vi som däremot endast har begåvats med förmågan att beundra det andra människor skapar får vårt lystmäte den 27 juli då en runway show med de kreationer som skapats under utbildningen visas, en konstutställning med Petras "skallar" öppnas och därefter bjussas det på show med bl.a. eldslukare, magdansöser m.m.

Och nu till utbildningen. Alltså draperingar - kanske det flottaste av det flottaste? Och när utbildaren San G från Milano tidigare har jobbat för exempelvis Valentino ...
I Hälsingland sommaren 2012! Ni läser mer om de två eventen under namnet Cunjunction här.

2 kommentarer:

  1. Mer information om detta Draping Black event hittar du på Skulls & Bones hemsida:
    http://www.skullartistry.com/draping-black-event-10069609

    /Fredrik

    SvaraRadera