Leta i den här bloggen

måndag 22 juni 2015

Samma men olika i Positano

Det blev Italien och Positano igen, men denna gång i sällskap med de här två skitbra'a människorna. Man kan säga att denna resa till Positano blev helt annorlunda än de övriga eftersom resesällskapet var dubbelt så stort. Det fina med att återvända i sällskap med Dennis och Robin var bl.a. att vi kunde hänge oss totalt till favoriter i repris. En av kvällarna hade vi skickligheten att boka bord på restaurang Bruno.
Som har den här utsikten.
Och som ser ut så här i dagsljus. Förresten, om någon ser den där sjalen nånstans i Positano vill jag att ni skickar den till mig för jag tycks ha supit bort den.
Favoriter i repris var det ju frågan om och kyparen kom till och med ihåg att vi beställde detta förra året. "It's our best wine". Så bra att vi ju till och med åkte till London och köpte en flarra i höstas.
Sen det där vanliga "rigga till sig och gå ut och äta". Svårt att tröttna på det säger jag till de som hänvisar till brist på fantasi att återvända till samma ställe flera ggr.

Mata den där gatton ...
Saboterar lite av min bloggimage när jag flashar dessert-bilder, men ni vet .. Italien och den där gelaton. Åt för övrigt en förnämlig soja-cocos-gelato i Rom.
Hemma hos oss finns bilder av hela Positano. Hela! 
Ett dygn i Rom hör också till det vi nu kan kalla succé-konceptet.  
(närå, köpte inget ... där.) 

Med tanke på hur ofta kameran var framme kommer sannolikt mer dokumentation från denna resa. 

5 kommentarer:

 1. Don't you look wonderful? If I love a place than I'll keep going back, why spend hard earned cash on gambling whether you're going to like a new place? If it ain't broke then it doesn't need fixing! x

  SvaraRadera
 2. Nothing wrong with returning to somewhere that beautiful!
  You look amazing. Supermodel. xxx

  SvaraRadera
 3. Looks like a really wonderful time, you look outstanding always xx

  SvaraRadera
 4. WOW! I love the views of this city. And you were probably the best-looking crowd in the entire city. Too bad you lost your shawl. And I love the creepy label on the wine - even better that it tastes good. You look stunning, truly stunning.

  SvaraRadera