Leta i den här bloggen

söndag 4 september 2016

Guldknappen och sånt.

Det är på Grand vi hör hemma. Jag och Susanne begav oss traditionsenligt ner till Stockholm på Guldknappen-gala. Juryn hade den tvivelaktiga smaken att hylla ett märke som fullkomligt frossar i skinn och päls (och till viss del fuskpäls tack och lov). Jag och Susanne anslöt oss till Team Ida Sjöstedt, men ingen lyssnade på oss. Eftersom ni undrar var jag iklädd en slarvigt omgjord Ida Sjöstedt-blåsa och för kännedom föregicks resultatet av ett tuttdrama på hotellet.  
Den här posen har inget med ovannämnda tuttdrama att göra.
 Hann inte färga håret innan Guldknappen, men detta nu fixade hår har gjort stor succé på Instagram trots att jag glömde att ta på mig örhängen. Jättejobbigt. Är mycket nöjd med färgen dock. 
 
Imorgon ska jag gå runt och längta till kl 22 då Tomas ska prata vin hos Filip och Fredrik i kanal 5's Breaking News. Konstigt och roligt! Av all världens vin-Instagramkonto och bloggar så lyckas de hitta en kuf som oftast sitter hängd över sina pärmar, kollegieblock, listor m.m. Det gör mig glad att äkta vara ibland lyckas tränga igenom. Är inte ett dugg förvånad över att det var Filip och Fredriks produktionsbolag som hittade Tomas.http://www.helahalsingland.se/gavleborg/ovanaker/minns-ni-tomas-statistik-over-sina-viner-nu-blir-den-rikskand-hos-filip-och-fredrik

3 kommentarer: