Leta i den här bloggen

måndag 26 september 2016

Min man har blivit känd etc.

Detta har hänt! Min man har förstört mina måndagar genom att vara med i tv-programmet Breaking News. Jag är mer nervös än vad han är. Varje måndag. Ber till Gud att det ska gå bra och håller på. Gud har varit hygglig hittills.

Jag har traditionsenligt hängt med Lars Wallin på Chicgala, eller för att vara uppdaterad, på CHICest Party . "Hängt med" eller blivit fotad med. Endera ...
 
Träffat hon som jag aldrig kramas med. Bättre att jubla!
 Tomas i sitt snyggaste element!
Bröllop mellan min bror Björn och hans Kate Moss-lookalike till fru på klipporna på Marstrand. Kan ni fatta? Och därefter fest på Shanti Shanti. En fräsig restaurang som drivs av min brors svåger.
Jag och min bror. Om ni tror att jag bölade när jag höll tal, tror ni rätt.
 
Och Essan.

söndag 4 september 2016

Guldknappen med mera.

Det är på Grand vi hör hemma. Jag och Susanne begav oss traditionsenligt ner till Stockholm på Guldknappen-gala. Eftersom ni undrar var jag iklädd en på egen hand omgjord Ida Sjöstedt-klänning vars resultat hade fått upphovsmakerskan att gråta och för kännedom föregicks resultatet av ett tuttdrama på hotellet.  
 Hann inte färga håret innan Guldknappen, men detta nu fixade hår har gjort stor succé på Instagram trots att jag glömde att ta på mig örhängen. Jobbigt. Är mycket nöjd med färgen dock.