Leta i den här bloggen

onsdag 19 september 2012

Bonden på fin-kalaset, del hundra.

Så hur gick det då att vara bonde på fin-kalas ...? Tjae, fattade inte att det fanns reserverade platser till mig och söstra
... vilket förvisso inte spelade så stor roll eftersom jag annars hade suttit med huvudet vänt åt fel håll för att glåma in den fina byxdressen från Ida Sjöstedt som Ida Rislöw bar. Vi fick ju dessutom hänga med Louise och Mia vilket var nog så underhållande. Bilden på stolen där mitt namn står skrivet (vilket ni inte ser eftersom även ni glor på den där byxdressen) har jag snott från Sania Claus blogg . Vidare glömde vi bort att roffa åt oss en varsin Goodiebag (hur orutinerat!?) Undrar vad som fanns i dem?

(stjäl bilder för glatta livet - mest från Chic dårå)
Men inget av ovanstående spelar roll när man får möta så fina människor. Här stoltserar jag (lite rödmosig) med The Hulda från Chic, mammaledig moderedaktör med oklanderlig smak, dvs gillar samma designers som undertecknad. Jag som är sen med det mesta som gäller modern teknik var också sen med att börja läsa bloggar ... och ännu senare med att komma på detta med att blogga, men Huldas blogg var den första jag började följa och hennes Milano-rapporteringar var underbara. Undrar om hon längtar dit nu ...?
Att "kladda på" webbredaktören var kanske onödigt, men jag tyckte att min ring och hennes halsband (plus barm) passade så fint ihop.
Sen känner jag att det är på sin plats att avsluta med skryt om att jag "minsann också har en catsuit från Ida Sjöstedt" ... om än från hennes samarbete med Monki och en catsuit som jag köpte på REA för nästan ingenting alls ... För att göra det hela lite mer rafflande bjuder jag på de mest slampiga bilder av undertecknad som denna blogg har att erbjuda. Bilderna är fotade av Marias of Sweden, hösten 2009.11 kommentarer:

 1. Jag tycker att det är skitkul att hitta dig alla dessa bilder !! Blir så glad för din skull ! Du är så jävla snygg - på ren svenska!

  SvaraRadera
 2. Kanonfina bilder av dig! Men hur åh HUR kunde ni glömma goodiebagen!?

  SvaraRadera
 3. Ja hur kunde vi glömma den! Bonnläppar,hrmpf!

  SvaraRadera
 4. You are rocking that jumpsuit, you are my heroine! x
  PS The anarchic Queen Liz is the coloured picture.

  SvaraRadera
 5. Can't read a word but love the photos.

  SvaraRadera
 6. You are amazing - LOVE you in the lace catsuit - EXQUISITE! Sarah xxx

  SvaraRadera
 7. Ni är fantastiska! Men jag skulle säga att det är mer typiskt "bonnläppar" att grabba en goodiebag (eller två!) än att missa den... Just keep a stiff upper lip!

  SvaraRadera
 8. Jamen du har så rätt (väljer jag att tänka).

  SvaraRadera