Leta i den här bloggen

tisdag 8 februari 2011

Snygga brudar - snygg soffa (som man brukar säga)

... eller, det kanske man inte brukar, men de här två snygga brutterna har i alla fall gjort världens snyggaste soffa. Nu kanske nån tänker: "världens snyggaste är den väl ändå inte ..." Då svarar jag: "Nähä, visa en snyggare då".
Bilderna har jag egenhändigt stulit. Hade sällskap av fickparkeringsgudinnan, Maria igår när vi fick första tjing på att se de nya möblerna och lyssna på Elin Ruth Sigvardssons grymma eko med fotstamp. Maria fotade förstås ... men inte just de här bilderna.
Alltså den här syskontrion ... Eller egentligen syskonkvartetten (finns ytterligare en donna i den här ligan/familjen) är ju hur driftiga som helst. På sidan av sina respektive företag som, kakbakning, moderniteter och konst, så pangar de på med ett gäng konserter i trägår'n under somrarna. Ba sa där va.

4 kommentarer:

  1. Visst är de fantastiska dessa syskon! Och JAA en ursnygg soffa!

    SvaraRadera
  2. Den där soffan kan nästan få dig att bli inrednings-intresserad va? (Du brukar ju själv påstå att du inte "har det" vad gäller känsla för inredning. Vilket jag inte håller med om iofs.)

    SvaraRadera
  3. Japp! Den soffan skulle kunna få mig att totalt ändra i minst ett rum samt det rummet som skulle ligga nästintill. Allt for the soffa.

    SvaraRadera