Leta i den här bloggen

måndag 16 januari 2012

I Jonas Åkerlunds fåtölj

Så vad skulle jag med den där kjolen till? Jomenvisstvettni. Behövde den för att sitta i Jonas Åkerlunds fåtöljer. Design by Leftovers som gör världens snyggaste fåtöljer (ja, världens snyggaste) hade fått en beställning av mr Åkerlund (såklart) och skulle fota dessa i Kilafors herrgård. De frågade om jag och hanen ville sitta i fåtöljerna och bli fotade av den "återhållsamt passionerade" (kom på att det är sån hon är) fotografen Katarina Hansson.  Efter några rader som "men inte ska väl vi som är så gamla" osv svarade vi ja ganska skitsnabbt. Här ser ni en tjyvtitt på hur det ser ut när mallgrodan sitter i Jonas Åkerlunds fåtöljer och hur det såg ut 2007 när jag och hanen stod naken på Hårgaberget till Katarinas ära.

För att se mer av Katarinas bilder kollar ni här. Och ni ska alltid hålla utkik efter vad Design by Leftovers och Freluga trädgårdsscen har för sig.

6 kommentarer:

 1. Åhh va grymt coolt !
  Och kjolen bidde så snygg! Vad underbart att få göra nått sådant mitt i den grå vardagen - eller är det bara min vardag som är grå ?
  In desperat need of some fun.....

  SvaraRadera
 2. Grattis, vicken grej! Ja och rejält avis är jag! Kul, kul, kul!

  SvaraRadera
 3. Onekligen en rolig lördag förmiddag.

  SvaraRadera
 4. Grymt! När/var får man se resultatet, om man nu inte blir hembjuden till Jonas?

  SvaraRadera
 5. Med dina kontakter förutsätter jag att du blir hembjuden till Jonke.

  SvaraRadera