Leta i den här bloggen

fredag 24 februari 2012

Silvertorsdag, bronsfredag ...

... och på söndag är det Oscarsgala! Om ni tycker att bilderna är suddiga har ni druckit dåligt, renat brännvin.

4 kommentarer:

 1. Skyll inte på brännvinet! Och ska det vara dåligt renat eller dåligt, renat? Är det renat är det väl inte dåligt? Säger en som inte nyttjar... Blir det guldmånadg nurå när Ljusdal är i elitserien??

  SvaraRadera
 2. Ja ja ja. Fel där. Dåligt renat var det som avsågs. Nån sorts heder till dig ändå för en subtil anmärkning av min stundtals kassa svenska. De som påtalar fel i samma andetag som de skojar om att de är språkpoliser är nämligen ett fånigt släkte. Då jag tillbringade större delen av min tonårstid i Hälsingland vet jag att ett renat brännvin kan vara ett dåligt renat (inget:,).

  SvaraRadera
 3. Och grattis Ljusdal! Innan nattens Oscarsgala tillbringade jag två gastkramande timmar nere på Ön. Oavsett hur det går är jag glad att vi vann över SAIK i åtminstone en match.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då returnerar jag den generösa gratulationen, jag kom i hastigheten inte ihåg hur det gick för er, men det gick ju bra där också, på förlängning var det visst? Du var alltså där och förgyllde tillställningen! Vi lämnar brännvinet och språkpolisiära dumheter därhän!

   Radera