Leta i den här bloggen

torsdag 9 augusti 2012

Min idrottskarriär.

När jag växte upp deltog jag i det mesta man överhuvudtaget kunde delta i. Scouter, körsång, handboll, fotboll, skoltävlingar, teater, dans ... äppelpallning, "röda-vita rosen", "Burken är lös", kojbyggen ... ja i stort sett allt Edsbyn hade att erbjuda. I ungefär samma sekund som jag blev tonåring lade jag allt fokus på att promenera Långgatan fram och tillbaka istället (med framgång!). Har ägnat kvällarna denna vecka åt att titta på friidrott. Är inte så idrottsintresserad i övrigt, men just friidrott är så mycket mer på nåt sätt och det slår mig att jag faktiskt aldrig har utövat just friidrott. Jag vill springa som Allyson Felix.
I brist på tid att öva upp just en sån gaselliknande springstil kan jag nöja mig med att efterapa Sanya Richards-Ross 
Hanen påstår att min springstil är oekonomisk (jag använder hela kroppen, menar han). Om han nu har rätt i detta kanske jag kan tänka mig att återuppta min alpina karriär som jag avslutade sista dagen under det förra årtusondet ... åtminstone om jag skulle få tag i en sån här guldstass.
Bilderna har jag stulit från Vogue (berättar jag här för att en god vän ska få bättre nattsömn)

7 kommentarer:

 1. Hej och hå ! Här var det nytt och snyggt !!

  SvaraRadera
 2. ... och en hel del fel. gadgetar som hoppar runt osv.

  SvaraRadera
 3. Ulla-Marie du hade bara för lite tålamod i allt, förutom bypromenaderna då. Annars kanske vi sett dig på TVn var fjärde år oxå, för du var ju framgångsrik i det mesta du företog dig / Mimmis

  SvaraRadera
 4. Määääen dura Mimmis! Kul att höra från dig förresten. För er övriga som läser Mimmis kommentar kan jag meddela att Mimmis var en sån där "som var bättre än pöjkarna"

  SvaraRadera
 5. Ja, jag glömmer aldrig när vi råkade skjuta in fotbollen i ett cementrör under vägen. Ingen vågade krypa flera meter in i det trånga röret och hämta bollen. Men vem gjorde det ändå? Mimmis såklart!

  SvaraRadera
 6. Love the new header! Those athletics photos are inspiring, I could never hope to be that fit! x

  SvaraRadera