Leta i den här bloggen

söndag 1 februari 2015

Inte second hand

Minsann. Har köpt en icke second hand-Ida Sjöstedt-klänning. Kanske snart bara 90% av garderoben som består av second hand-kläder nu ju. Stella McCartney-stövlarna som jag har på bilden är dock från second hand-butiken "Retro Woman" i London. Fick jag det sagt (skrivet) också. Att jag har ett par Stella McCartney-stövlar alltså.
Är så kärig över Ida-blåsan att jag var tvungen att googla den från en catwalk. "Kärig"? undrar ni. Jag ska lära er - "Kärig" är Edsbymål för mallig/"stor på sig" på ett lite bonnigt sätt. K:et ska läsas som ett riktigt k och ä:et ska vara utdraget. Om detta hade varit en finsk stavning hade jag skrivit "käärig". Bra ord. Bra sätt att stava ord på i Finland.
Hittade denna bild på Mathilda Järlmo's sida, men där med ... ja nåt annat än Stella McCartney-stövlar under. Jag hade för övrigt också på mig stora guldörhängen vid tillfället för fotandet, men både kropp och ansikte på en och samma bild är ibland för mycket begärt. Jag ska hur som helst gå med stora kliv när jag bär denna så att den fladdrar lika fint som när Edsbyspelaren Daniel Liw, åker skridskor fort.   

5 kommentarer:

 1. Tjusigt ! Fladdra på så där snyggt du .

  SvaraRadera
 2. This dress is a amazing, you always look fantastic, love this :) xx

  SvaraRadera
 3. Wow lovely dress!!!
  Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

  Besos, desde España, Marcela♥

  SvaraRadera
 4. Incredible dress and Stella boots. I would love to see a video of you moving in this, down a crowded sidewalk, so I could hear all the people gasping as you went by.

  SvaraRadera