Leta i den här bloggen

måndag 31 oktober 2011

En vecka mitt i livet.

Så hur klär sig en sån som utger sig för att ha "en klä-blogg" ut? Liksom mitt i livet under en alldeles vanlig oktober-vecka. Utan att dela med mig av veckodags-trosorna kommer svaret (och en och annan lögn) här.
Tisdag (med utväxt) när man ska på Ica:
Onsdag (efterhandskonstruktion eftersom jag inte minns):
Torsdag - med bio och livesång från bästaste Jonas:
Fredag (speeddating med företagare på Alfta-Quren):
Lördag - med slögare ansiktsuttryck än vanligt: 
Söndag: 
 (LÖGN! eftersom jag nog mest gick runt i pyamas, men den här rocken är fin rock. Ju.)
Well, kläder jag provade och tog av mig igen:
Måndag - med uppgifter från statistikern i huset om hur många dagar det är kvar till nästa Italien-resa. Jag väljer att börja med att längta till julafton.  
Så till frågan som ingen har ställt - går jag runt i högklackat hemma? ...

Svar: Näe, bara när det ska drickas bubblor eftersom bubblor liksom kräver klackar.

7 kommentarer:

 1. Ack du ljuvliga kvinna...Önskar jag hade utseende och tid (och ork) att vara så vacker i kläan till fest som du är till vardags!

  SvaraRadera
 2. Du är så elegant och vacker i alla dina outfits!Så härligt att du vågar sticka ut och vara annorlunda och i lilla Byn på råga på allt. Kramiz! :)

  SvaraRadera
 3. Första gången jag tycker att måndag är veckans bästa dag. Missmatchen är marvelous, dear.

  SvaraRadera
 4. Men klänning istället för böxer är så enkelt ju. Äva - I know!

  SvaraRadera
 5. Helt klart ett bra sätt att må bra varje dag - krypa i de vackraste, ljuvligaste, snyggaste, läckraste ( allt efter dagens känsla och uttryck) och ej att förglömma - skönaste kläder jag hittar. Jag blir helt klart inspirerad av dig, vill oxå fota varje dags klädmanifestation och förhoppningsvis inspirera andra att tänja sina gränser - VI ÄR ALLA VACKRA!!!!! Alva - designer och skönhetsnjutare

  SvaraRadera
 6. Det vore ju faktiskt roligt att få se Dig varje dag, säger en som bara ser dig då och då på visserligen trevliga men dock rätt torftiga kommunala möten... Men alltid lika överraskande häftigt klädd! Visst är vi alla lika vackra, men det syns mer på vissa...

  SvaraRadera
 7. Här får man idel beröm trots att syftet var att visa ... att det liksom inte är märkvärdigare än så här. Men jag lapar i mig allt jag kan, så tack och nig. Ska lägga på ett extra kol under kommunala sammankomster framöver och ser verkligen fram emot att se ljuvlig design från Alva!

  SvaraRadera