Leta i den här bloggen

onsdag 5 oktober 2011

(tillfälligt) slut på sötebrödsdagarna

Inför härmed en åtstramning gällande klä-inköp, dekadenta stockholmsresor m.m. och det känns bara roligt eftersom denna terass blir vår i en hel vecka under 2012.
Positano - vackraste byn på jorden (ja, vilken skulle det annars vara?). Året var 2002 och vi bodde i Sorrento en vecka och åkte vespa till Positano tre dagar av sju. Drömde om att "nån gång".
Nån gång blev 2009. Två veckors bröllopsresa och noll tråkiga sekunder.
Vi "hängde på byn" och blev så hemmastadda i delikatessbutiken att hanen fick tjänstgöra bakom disk.

Under vår nästa Positanovistelse vet vi ju att vi ska välja citronglassen alla dagar, hanen läser på för fullt om vinerna och vi fantiserar redan om vilka restauranger vi ska äta på. Att återvända är det rätta!
Köpåtsramning när det gäller kläder är ju dessutom helt oproblematiskt när Carina lämnar sådana här godbitar på skrivbordet om morgnarna. Nu hänger denna finska (vill gärna påtala att den är från Finland) klänning hemma hos mig och väntar på ett band som kommer att utgöra skillnaden mellan aningen för kort och helt perfekt.

4 kommentarer:

 1. Till Positano har jag aldrig varit, vårt vackraste och skönaste ställe är Skiathos...men jag kan tro att vår känlsa är den samma på ställena.
  Jag hoppas jag kommer att få se dig i klänningen framöver, det är väl på tiden att den får nytt liv i stället för att hänga på ett spjäll till en kakelugn....och vilken dålig bild du snott på den ;)
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Tänkte bara höra om du hört något om ditt pris i Urban princesstävlingen? Mest för att de låter det gå vidare om du inte svarat på deras mail inom fem dagar.

  SvaraRadera
 3. CArina - hade vi haft en sybehörsbutik i Edsbyn hade jag redan använt klänningen. Kanske hittar ett band i Bollnäs, men annars har vi ju 13 mil till närmsta tygaffär.Så jag fortästter mitt mantra till bybor som är sugna på att starta egent: Skomakeri, kemtvättsombud och tyger/garner/sybehör ... i kombination med "laga blixtlås-verkstad" /u

  SvaraRadera
 4. Niklas: Nope. No mail, men eftersom jag är otålig till min natur har jag naturligtvis hört av mig till dem, och de hade inte kontaktat vinnarna ännu. Enjoy Paris! Som du kan se i inlägget har jag redan börjat planera min nästa semester som återigen går till Italien. (inga större behov av att "beta av" hela världskartan utan jag kör på "säkra kort")./U-M

  SvaraRadera