Leta i den här bloggen

måndag 13 september 2010

Jag har kommit på nåt nytt.

Det var mindre än ett år sedan som jag skaffade Internet-bank. Nu har jag kommit på nåt nytt. Jag ska skriva om kläder i en blogg. Kanske. Om jag kommer till klarhet med varför jag gör det (annat än att man är en sucker for nån form av bekräftelse - eller?). Bra namn på bloggen åtminstone.

4 kommentarer:

 1. Behöver väl inte vara någon annan anledning än "sucker..".
  Det är ju därför folk vill synas, höras Facebooká osv. Nya studier visar att de som FB:ar befinner sig någonstans på skalan "dålig självkänsla" (det gör väl i och för sig alla människor mer eller mindre) ... de som uppdaterar status ofta - sämst självkänsla! Men där ligger ju du bra til så blogga på du!

  Marie K

  SvaraRadera
 2. Hurray!!! Vad roligt att du startar en blogg!! :D Vill du ha klarhet i varför man vill blogga...jag sa det ;) Blogga är kul, man syns, man skriv alltså finns man :D hehe, eller så är det bara för att du är så himla cool, alla coola människor borde blogga!!

  Kram Linnéa

  SvaraRadera
 3. Kul!! Jag bloggar för att komma ihåg saker och för att det är kul att få kontakt med folk med samma intressen. Lite uppmärksamhet och bekräftelse har väl ingen dött av eller...?

  SvaraRadera
 4. Och man får kommentarer från kloka kvinnor ju!

  SvaraRadera