Leta i den här bloggen

söndag 4 december 2011

Och igår kom adventskänslan

Jag och Lily började dagen med papiljotter i håret eftersom det årliga adventskalaset hos den juligaste människa jag känner ägde rum igår. Julstrumporna var på även om ett missöde hade inträffat gällande bjällrorna, men felsökning i Houston pågår.
För egen del förträngde jag den tillfälliga vurmen för pasteller och drog på mig blusen som jag fick av Carina. Lily och hennes far valde traditionsenligt rött.

 Susanne förstärkte julmusiken med klänning (och sång) och familjen Vanberg hade haft ett givet julkort att skicka till bekanta om Magnus bara hade kunnat uppföra sig på bild.

Vilken tur att de nånstans har kvar julkortet från 80-talet där de var klädda till tomtenissar framför granen (!) (jag slänger in ytterligare en parentes här för att förtydliga att Magnus gick med på att vara söt framför en julgran).

3 kommentarer:

 1. Papiljotter och julstrumpor...så mysigt
  Tänka att den lilla svarta matchar dig perfekt ;)

  SvaraRadera
 2. Emmaus vid Götgats backen..Nån liten tvärgata precis i början - där finns den röda capen. Och på Myrorna vid Zinken finns en underbar pastellig ljust mintgrön lång skir klänning..Den var så du ! Önskar att jag hade vart smart och köpt detta plagg - man kan ju sälja sina fynd !

  SvaraRadera
 3. C ... Ska besöka vid tillfälle. "Mina godbitar" brukar hänga kvar. Carina: Har nu använt blusen vid två "juliga" tillfällen. Julbordet i torsdags och glöggkalaset igår.

  SvaraRadera